2016-04-18 08:45:28• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Ne döntsön hirtelen!

Napi horoszkóp április 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Merkúr már tovább lépett a Bika jegyébe, és a Nap is rövidesen ehhez a jegyhez ér. Az Uránusz a Kos jegyében kedvezőtlen fényszöget kap a Holdtól, de jó az együttállása a Vénusszal. A szerelmi életébe ez pozitív fordulatokat hoz, ám jó lenne, ha átgondolná, kinek, mit és hogyan mond el.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Az Ön 12. napházában bolygóhalmozódás van, megerőltető nap előtt áll. Az Uránusz a Kos jegyében kedvezőtlen fényszögben áll a Holddal. Számos stresszes, ámde izgalmas esemény nehezítheti meg a munkáját. Ne is csodálkozzon azon, ha estére kimerülten zuhan az ágyba.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Merkúr az anyagi javakat jelző Bika jegyében áll. Alkalmas a mai nap az üzleti tárgyalásokra, de ne döntsön hirtelen, fontoljon meg alaposan minden kérdést. A Hold a Szűz jegyében áll, ez nagyon racionálissá teszi önt.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Szűz jegyében áll. Ha valamelyik rokona, ismerőse esetleg kórházban lenne, menjen be hozzá meglátogatni, mert szüksége van az illetőnek a támogatására. Egyéb kapcsolatait sem szabad elhanyagolnia.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Jupiter az ön anyagi javakat jelző sorsterületén áll. Ettől függetlenül ne várjon másoktól pénzügyi segítséget, mert a kapcsolatukat nem jó irányba vezetheti az ön kérése.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Jupiter szemben áll a Neptunusszal, a Hold pedig a Szűz jegyében jár. Most újult erővel vetheti bele magát a feladatokba. Használja arra a lendületét, hogy rendezi az eddig halogatott ügyeit, és szakítson időt az üzleti kapcsolatai ápolására is.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Szűz jegyében áll. Sikeresnek látszik ez a nap. A munkahelyén elismerik, a főnöke is megdicséri, és otthon is minden rendeződik. Alkotó ereje este sem hagyja pihenni, új megoldásokon töri a fejét.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Szűz jegyében áll. Itt az alkalmas pillanat az esetleges nézeteltérések vagy félreértések tisztázásra. Ha ez sikerül, akkor lényegesen jobb hangulatban ér véget a nap.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Szűz jegyében áll. Őrizze meg a racionalitását, ne fektessen olyan nagy hangsúlyt az érzelmi kérdésekre. A pénzügyekben takarékosságra és költségvetésre van szükség.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Szűz jegyében áll. Őrizze meg a racionalitását, próbáljon meg higgadtan dönteni a kérdéses helyzetekben. Most hajlamosabb borúsabb színben látni a dolgokat, mint amilyenek azok a valóságban.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Szűz jegyében áll. Ha bárkivel problémája lenne, most lesz alkalma rendezni a konfliktust. Ma nagyon lendületes és energikus, bármihez is kezd, azt sikerre viszi.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Szűz jegyében jár. Remekül alakul a mai nap, több váratlan, ámde örömteli eseményre is számíthat. Ha ön egyedülálló, akkor este menjen társaságba, most megismerkedhet valakivel!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: